Lumoava luonto ja kodikkaat mökit Mäntyharjulla

Tervetuloa nauttimaan elämyksellisestä lomasta

Katso lomamökit

Irtiotto arjesta puhtaan veden äärellä

Lahtelan lomamökit tarjoavat Sinulle juuri oikean paikan rentoutumiseen Enonveden rannalla, Mäntyharjulla. Lahtelan tilalla on majoitettu matkailijoita 2000 vuodesta lähtien.

Vuokrattavana on neljä hyvin varustettua mökkiä, joista yksi sijaitsee aivan maatilan pihapiirissä, keskellä toimivaa luomutilaa. Kaunis luonto lumoaa moninaisine ihmeineen. Meiltä voit myös ostaa maukasta hunajaa kotiin viemisiksi.

Paljon nähtävää ja tehtävää

Lahtelan mökkejä ympäröivä luonto ja puhdasvetinen Enonvesi tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun, kalastukseen, marjastukseen ja sienestykseen.

Meillä on myös mahdollisuus suppailuun, pyöräilyyn ja melontaan kauniina kesäpäivänä.

Puuhaa ja vinkkejä

Mökkikirjasta

Aurinko hellinyt lomalaisia koko viikon. Pilkillä käyty ahkerasti, mutta kasalaalis ollut tosi niukkaa. Aivan pieniä kiiskejä ja ahvenet mitä saatiin olivat myös tosi pieniä eikä edes joka päivä tullut mitään. Onneksi yöllä on ollut pakkasta, että järvellä on suht helppo liikkua ja jääkin on paksua. Nautittu siis oikein kunnolla kauniista talvimaisesmasta ja kauniista auringonlaskuista sekä hiljaisuudesta. Kiitos!

Aina tuntuu yhtä ihanalta asettua Hongiston maisemiin. Kirsi keräsi aimo satsin mustikoita ja kanttarellejakin löytyi yhden kastikkeen verran. Saunottiin, uitiin, grillattiin ja lenkkeiltiin ahkerasti. Uusi vene oli myös ahkerassa käytössä. Vieraita kävi Lahdesta, yksi tyttö Shanghaista asti (poikamme tyttöystävä). Uuden rantasaunan muhevat löylyt ja iltauinti laskevan auringon kultaisessa sillassa säilyy mielessämme koko ankaran talven. Kiitoksia Päiville ja Juhalle!

Tultiin nauttimaan kolmen päivän minilomasta. Mahtava ja tukahduttavan kuuma kesä takana. Tänä viikonloppuna meille suotiin vielä tätä ihanuutta. Uitiin, saunottiin ja ongittiin ja vaan löhöiltiin. Sienen sientä ei löydetty. Jotakin maagista tässä paikassa on, koska palaamme aina uudestaan. Kiitokset!

Syksyinen viikko sujui nopeasti kalastuksen, sienestyksen ja marjastuksen ja tietysti makkaranpaiston merkeissä. Saunottiin paljon ja kiitos Alman ehdittiin jopa kokeilla ratsastusta. Kalansaaliiksi tuli ahvenia sekä taimen 1,7kg!

Meitä ei säät hellineet, mutta me hellimme itseämme. Saunomista, grillausta, hauskaa yhdessäoloa, raikasta ulkoilmaa ja mitä parhaimmat näkymät enkä nyt tarkoita toisiamme. Mökki mielestämme juuri sellainen, kuin suomalainen kesämökin tuleekin olla. Kaikki jutut paikallaan, ei mitään liikaa muttei mitään puutukkaan. Tulen suosittelemaan myös muille!

Vietimme taas mukavan viikon Hongiston ihanissa maisemissa marjastaen, uiden, soudellen, saunoen ja nauttien auringonlaskuista. Kiitos Päiville ja Juhalle!!! Aapolle kiitos matopaketeista, ahvenet ja särjet nautti ja me niistä.

Vielä löytyi mustikoita! Myös kantarellit olivat hyviä. Nam! Aurinko vilahti, sauna lämpeni ja aah, uiminen on niin ihanaa!

Nuotanvetoa Hongiston ja kanervan mökkien edustalla. Saaliina särkiä, lahna, muutama muikku ja ahven, sekä syötävän kokoisia siikoja. Kiitos nuotanvetoporukalle.