Lumoava luonto ja kodikkaat mökit

Haluatko irtioton arjesta puhtaan veden äärelle?  Silloin Lahtelan lomamökit tarjoavat Sinulle juuri oikean paikan rentoutumiseen Enonveden rannalla, Mäntyharjulla. Kaunis, koskematon luonto lumoaa moninaisine ihmeineen.

Vuokrattavana on neljä hyvin varustettua mökkiä, joista kolme odottaa vierailijoita ympäri vuoden. Lahtelan tilalla on majoitettu matkailijoita 2000 vuodesta lähtien. Tila on luomussa ja saatavilla myös Lahtelan maukasta hunajaa.

Tervetuloa nauttimaan elämyksellisestä lomasta!

 

Tilan historiaa ja tätä päivää

Lahtelassa on viljelty maata jo 1900-luvulta lähtien usean sukupolven ajan. Tila siirtyi sukupolvenvaihdoksen jälkeen Juhalle vuonna 1992. Perheeseen kuuluvat vaimo Päivi sekä lapset Jaakko, Emma ja Aapo. Karjanpito lopetettiin vuonna 1982. Nyt tila toimii monitoimitilana; jonka tukijalkana ovat maatalous, metsätalous, mökit ja koneurakointi.

Tällä hetkellä on vuokrattavana 4 lomamökkiä; Kanerva, Hongisto, Aurinkokumpu ja Kapasaari. Enoveden läheisyydessä ja ympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa.  Mäntyharju on vireä kulttuurikunta; Taidekeskus Salmela, kesäteatterit Koirakivessä ja Mäntyharjussa ja tori yllättävät monipuolisella tarjonnalla joka vuosi.  Woikosken auto- ja kaasumuseo on uskomattoman hieno kattaus suomen historiaa omalla sarallaan. Repoveden kansallispuisto on upea kokonaisuus ja huvipuistot Kouvolan Tykkimäki ja MikkelinVisulahden huvipuisto  tarjoavat lapsenmielisille hauskaa tekemistä.

Lammaspaimenviikot Pyhäniemen perinnetilalla 2019

Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella (Lehtimäentie 20, 52700 Mäntyharju), 180 kilometriä Helsingistä ja Mikkeliin matkaa on 45 km sekä Mäntyharjuun 15 km. Pihaan pääsee hyvin myös autolla.  Perinnetila Ympäristö.fi Pyhäniemi    Pyhäniemen perinnetila Kauppa/huoltoasema Vihantasalmi on vain 20 minuutin kävelymatkan päässä. Ensimmäinen vuokrausviikko alkaa 3.6.-9.6.2019. Tulopäivät maanantaina klo 12 ja lähtöpäivät sunnuntaina klo 16.  VIikkohinta on 450 euroa. Jos olet kiinnostunut asiasta, otathan yhteyttä Juha Lahtinen 0400255715 tai lahtela@hotmail.fi