fbpx

Lumoava luonto ja kodikkaat mökit

Haluatko irtioton arjesta puhtaan veden äärelle?  Silloin Lahtelan lomamökit tarjoavat Sinulle juuri oikean paikan rentoutumiseen Enonveden rannalla, Mäntyharjulla. Kaunis, koskematon luonto lumoaa moninaisine ihmeineen.

Vuokrattavana on neljä hyvin varustettua mökkiä, joista kolme odottaa vierailijoita ympäri vuoden. Lahtelan tilalla on majoitettu matkailijoita 2000 vuodesta lähtien. Tila on luomussa ja saatavilla myös Lahtelan maukasta hunajaa.

Tervetuloa nauttimaan elämyksellisestä lomasta!

 

Tilan historiaa ja tätä päivää

Lahtelassa on viljelty maata jo 1900-luvulta lähtien usean sukupolven ajan. Tila siirtyi sukupolvenvaihdoksen jälkeen Juhalle vuonna 1992. Perheeseen kuuluvat vaimo Päivi sekä lapset Jaakko, Emma ja Aapo. Karjanpito lopetettiin vuonna 1982. Nyt tila toimii monitoimitilana; jonka tukijalkana ovat maatalous, metsätalous, mökit ja koneurakointi.

Tällä hetkellä on vuokrattavana 4 lomamökkiä; Kanerva, Hongisto, Aurinkokumpu ja Kapasaari. Enoveden läheisyydessä ja ympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa.  Mäntyharju on vireä kulttuurikunta; Taidekeskus Salmela, kesäteatterit Koirakivessä ja Mäntyharjussa ja tori yllättävät monipuolisella tarjonnalla joka vuosi.  Woikosken auto- ja kaasumuseo on uskomattoman hieno kattaus suomen historiaa omalla sarallaan. Repoveden kansallispuisto on upea kokonaisuus ja huvipuistot Kouvolan Tykkimäki ja MikkelinVisulahden huvipuisto  tarjoavat lapsenmielisille hauskaa tekemistä.